View upward of the N2 from the south
  
 Parking garage with natural lighting and ventilation
  
 Central park
  
 Lobby with facilities
  
 View on the office floor
  
 View on the roof with roof
  
 Lunch on the roof
  
 View upward of the N2 from the north
  
  
  
  
 building physics system
  
 Brainport Experience Center
  
 scenographic sequence
  
 Picture of the model
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
LOCATION
Veldhoven
YEAR
2016
TEAM
Marco Vermeulen
Marcello Fantuz
Renzo Sgolacchia
Pavel Savine
Louisa Vermoere
Joost van der Waal
Antoine van Erp
SURFACE
40000 m2
STATUS
work in progress
CLIENT
Brainport Development Company
WEBSITE
brainport.nl


NEWS
THE DUTCH MOUNTAINS FINALIST WORLD CHANGING IDEAS AWARD

THE DUTCH MOUNTAINS


RELATED PROJECTS

BIOBASED BACKBONE
2015, DUTCH BELGIAN DELTA
METABOLISM WATERPOORT
2010, NOORDWEST BRABANT
BRAINPORT
2006, SOUTHEAST BRABANT
PIG FARM CONCENTRATION AREA CHIJNSGOED
2008, HEEZE-LEENDE, STERKSEL
AFC NIEUW PRINSENLAND
2009, DINTELOORD

Bookmark and Share
viewsnelweg_thu2.jpg
garage1_2_thu2.jpg
binnentuin_thu2.jpg
viewlobby_thu2.jpg
office1_2_edited_thu2.jpg
runporpool_thu2.jpg
runportroofcrop_thu2.jpg
viewsnelwegfront_thu2.jpg
3_aereal_thu2.jpg
pag_14_thu2.jpg
pag_16_thu2.jpg
scheme_natural_cli.png
20111107_smv_1102_.png
scenografie_thu2.jpg
rechterpaginanogte_thu2.jpg
runport_context_st.png
runport_contex2_pa.png
2_0_pag_thu2.jpg
2_1_pag_thu2.jpg
typical_section_01_thu2.jpg
19_pag_thu2.jpg
23_pag_o2_thu2.jpg
trasv_sections___1_thu2.jpg
38_pag_thu2.jpg
39_pag_thu2.jpg
40_pag_thu2.jpg
elevations_last.png
img_3565_s__3__thu2.jpg